Suroviny, které si zamilujete

Ptáme-li se lidí, jaké znají sýry, lehce se zamyslí a začnou jmenovat obligátní seznam, který obnáší tavený sýr, plátkový a nivu. Položíme-li však doplňující otázku, jaké že preferují druhy těch plátkových, často slýcháme smutnou odpověď, že ten, co je právě v akci. V řadě domácností snad ani jiný tvrdý sýr než eidam nikdy neochutnali. Není to ale škoda? Víte, že řada tvrdých sýrů je o poznání širší a skutečně je z čeho vybírat?

Potěšíme Vás

Naopak, u nás tak populární a zavedený, eidam, není právě základní surovinou pro výrobu pokrmů v zemích, kde se sýry běžně dávají na většinu jídel. Například italskou pizzu si bez sýru nedovedeme představit, zkuste však pizzu s rozvozem, kterou si můžete objednat u nás. Nedílnou součástí je mozzarella, která u nás tak oblíbený eidam nekompromisně vytlačuje.

Suroviny, které si zamilujete
Ohodnoťte příspěvek